top of page

LEDIGE STILLINGER

Ønsker du å jobbe hos oss?

Vi har ledige VTA-plasser (Varig Tilrettelagt Arbeid) på våre lokasjoner:

 

Finnsnes

Senjahopen

Gryllefjord

Sørreisa

Er du uføretrygdet og savner å være en del av et arbeidsmiljø? Ønsker du dager med faste rutiner, hyggelige kolleger å jobbe sammen med om meningsfulle arbeidsoppgaver?

​----

På Finnsnes har vi fire leiligheter som leies ut. Leilighetene våre ligger i tredje etasje i hovedbygget til Mitra AS. Disse leilighetene vaskes 1-2 ganger per uke, inkl. skifte av sengetøy og håndklær.

På matavdelingen tilbereder vi catering, pakker jobbfrukt og transporterer det ut til kunder, lager lunsj til ansatte og diverse annet arbeid.

Vi har et stort vaskeri, hvor vi håndterer vask av tøy til helseinstitusjoner og næringsmiddelindustri, og transport ut til kunder. Vaskeriet er et moderne barrierevaskeri og godkjent i henhold til Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn for vask til helseinstitusjoner og næringsmiddelindustri. 

Serviceavdelingen holder også til på Finnsnes, og tar for seg ulike serviceoppdrag og håndterer hjelpemidler. 

I kundetorget tar vi imot kunder, selger varer, styrer innkomne samtaler og tar i mot beskjeder, og tar i mot/leverer ut privat tøy fra kunder.

​----

I Senjahopen håndterer vi vask av tøy til helseinstitusjoner og næringsmiddelindustri, og transport ut til kunder. Vaskeriet er et moderne barrierevaskeri og godkjent i henhold til Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn for vask til helseinstitusjoner og næringsmiddelindustri. 

----

I Sørreisa har vi en topp moderne pallefabrikk hvor vi produserer flere typer paller. Her produseres også brøytestikker som sendes ut til hele landet. 

----

I Gryllefjord har vi en bruktbutikk, vi driver med kapping og pakking av bjørkeved, og vi trykker logoer/tekst på klær. Her produserer vi også tennbriketter, som videre pakkes i poser og selges til våre kunder. 

----

Vi stiller ingen kvalifikasjonskrav, alle kan søke. 
 

Søknad:

Innsøking går via NAV - vi er behjelpelig i søkeprosessen!

Kontakt tiltaksleder Inger Lajord:

Tlf.: 922 95 062

E-post: ingerl@mitras.no

Emblem-money.svg.png
bottom of page